D’eruga a papallona

És fàcil sorprendre’s pels bonics colors d’una papallona, ​​per el seu eteri vol, per la seva fragilitat i llibertat, però pocs recordem que no fa res era una eruga, que es movia poc més que arrossegant-se, tot just inadvertida, però l’eruga és la artífex del miracle, és la representació de la transmutació, del canvi, de la capacitat de dirigir l’energia cap a dins i amb això canviar tota la seva estructura.

Mirem de prop aquest meravellós procés de la metamorfosi, un ésser, l’eruga, arribat un punt concret, comença un dur i difícil camí, de transformar-se a si mateixa, per això inverteix tot el temps que sigui necessari i tota la seva energia. Això és la papallona, ​​l’esforç i dedicació d’una eruga.

Si només veiem la papallona, ​​aïllada de tot el procés que l’ha portat a convertir-se en el que és, allunyada de la seva naturalesa bàsica, eruga, podem arribar a pensar que convertir-se en papallona és una cosa que té a veure només amb la sort, però això no és cert, darrere hi ha un ésser, que coneix i accepta la seva pròpia naturalesa i gràcies a això, es recull sobre si i aprofitant-se de parts que abans l’obligaven a arrossegar-se, les transmuta en ales.

Així cal ser eruga, molt abans que papallona, ​​aquest és el procés de l’alquímia interior, que tant anhelem, primer cal acceptar l’estat actual, el que esdevé del  circumstancial, d’haver nascut amb uns pares determinats, amb uns gens concrets, en un temps específic, envoltats per certes persones i allunyats d’altres. Després d’acceptar i comprendre, on sóc i perquè, ve el següent pas, recollir-se sobre un mateix, cap al propi interior, posant el màxim d’energia possible en aquest procés. Perquè al final, arribem a connectar amb aquest procés alquímic.

Per a una major alquímia cal una major dedicació, més lliurament i molta energia, sense això, podem canviar de fulla, com fa l’eruga, però no hi ha una autentica transformació

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s