De camí al cor

Un dia un decideix emprendre un camí cap a la seva interioritat, cap al coneixement del si mateix. Aviat descobreix que no és tan fàcil com creia, que hi ha moltes rutes i alguns d’aquests camins no condueixen enlloc. Llavors amb sort descobreix, el que ens deia C. Castaneda en el seu llibre ensenyaments de Don Joan, “tria el camí que sigui, però que tingui cor” Aquesta revelació per si mateixa, és un avanç cap a la profunda espiritualitat i l’autoconeixement.

Moments, de meditació, silenci i / o reflexió després, un pot preguntar-se, m’estimo a mi mateix? I, Com puc estimar a ningú si no m’estimo a mi mateix? Això pot portar a adonar-se que el primer pas és connectar amb el propi cor, fins i tot abans de cercar un via per a la autorealització. Així que és possible que un decideixi anar de camí al cor, al seu cor.

Poden aparèixer llavors altres incerteses, sé estimar?, he estimat alguna vegada?, Què és en si mateix l’amor? Aquestes i moltes altres inquietuds poden portar cap a sensacions de pesar, però aquest pesar i aquestes sensacions, són el símptoma que un ha començat el camí cap al seu cor, com més allunyat del propi cor més llunyans estem del propi patiment, al aproximar-nos els vels cauen i el dolor que estava amagat es manifesta. No hi ha res a témer, una mica més endins comença l’espai càlid que estem buscant, l’espai de reconciliació, de pau i llibertat.

Per arribar al propi cor cal anar a poc a poc, sense presses, amb comprensió i amabilitat, només llavors es manifestarà, allò que sempre ha estat latent, només llavors veurem la llum que emana intensament i participarem de l’experiència d’amor intens.

Connectat amb el cor, un pot donar amor, perquè ara un el té, ningú pot donar el que no té. Quan un dóna el seu cor, troba connexió amb altres, perquè l’amor és unió, és cola espiritual que ens uneix amb els altres, sense amor un se sent aïllat, perdut, en una vida sense sentit.

Tots hem estat convidats pels nostres cors, no perdem temps i dirigim-nos cada un al seu cor, amb valor i determinació, tot està per guanyar.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s